ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 15/09 ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ Π.Μ.Σ. “ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ”

Με την αριθμ.13/28-06-2022 Συνέλευση του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, παρατείνεται έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2022 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποψηφίων για εισαγωγή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Τεχνολογία και Ποιότητα

Περισσότερα »

Έγκρισης Πρακτικού Αξιολόγησης της υπ’ αριθμ. 4769/04.03.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος «Υποστήριξη των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων των ΑΕΙ με την ενσωμάτωση ενισχυτικής διδασκαλίας επιπρόσθετα των κύριων διαλέξεων για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022»

Περισσότερα »

Πρόγραμμα Εξεταστικής Περιόδου Β΄ Εξαμήνου (χειμερινού 2021-2022)
3ου κύκλου (εισακτέων 2020-2021)

Πρόγραμμα Εξεταστικής Περιόδου Β΄ Εξαμήνου (χειμερινού 2021-2022) 3ου κύκλου (εισακτέων 2020-2021) Ημερομηνία Ώρα Μάθημα Εισηγητής *Η ώρα εξέτασης θα καθοριστεί κατόπιν συνεννόησης με τους εισηγητές. Δευτέρα 31/01/2022 – Διεθνής εμπορία

Περισσότερα »