Ανακοινώσεις

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 15/09 ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ Π.Μ.Σ. “ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ”30 Ιουνίου, 2022

Με την αριθμ.13/28-06-2022 Συνέλευση του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, παρατείνεται έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2022 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποψηφίων για εισαγωγή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου» του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, της Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους Α.Ε.Ι. που σχετίζονται με την καλλιέργεια του δένδρου της ελιάς, την παραγωγή και τεχνολογία της ελιάς, του ελαιολάδου, των τροφίμων και της εστίασης, σε στελέχη εργαστηρίων, σε συμβούλους καθώς και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση για την επιτραπέζια ελιά, το ελαιόλαδο και τα μεταποιημένα προϊόντα τους.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο 2022 και θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στον Αντικάλαμο Καλαμάτας.  

Το Πρόγραμμα αναπτύσσεται σε τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα, με συνδυασμό εξ αποστάσεως και δια ζώσης εκπαίδευσης, προσφέρει ενενήντα (90) ECTS κατά τα διεθνή πρότυπα και οδηγεί στην απονομή Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου»/«Master of Science (M.Sc.) in Technology and Quality of Table Olives and Olive Oil».

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση και δικαιολογητικά μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καθώς και αναλυτικές πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν:

  • στην ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ.: https://tqo.uop.gr/
  • στην Γραμματεία του Π.Μ.Σ.: τηλ. 2721045268, Δευτέρα -Παρασκευή 09.00-15:00
  • e-mail: tqo-secr@go.uop.gr