Απαλλαγή Καταβολής Διδάκτρων
Εδώ θα βρείτε όλα τα έγγραφα που θα χρειαστείτε για την επικοινωνία με τη γραμματεία του ΠΜΣ
Η πολιτική ποιότητας του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων είναι πλήρως εναρμονισμένη με την πολιτική ποιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου η οποία στοχεύει στην ενίσχυση του κύρους και της διεθνούς αναγνωρισιμότητας όλων των τίτλων σπουδών του Ιδρύματος, την ενίσχυση της ποιότητας των ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων, την αύξηση της ικανοποίησης και της εμπιστοσύνης των φορέων της εργασίας και της κοινωνίας προς τις γνώσεις, τις ικανότητες και τις δεξιότητες των αποφοίτων του Ιδρύματος, την ενίσχυση της ποιότητας και της ποσότητας των ερευνητικών δράσεων του Ιδρύματος και την ενίσχυση της κουλτούρας ποιότητας μέσα στο Ίδρυμα.
Επιπροσθέτως το Τμήμα μέσα από την πολιτική ποιότητας που εφαρμόζει στοχεύει στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών και της εκπαιδευτικής διαδικασίας και επιδιώκει την ανάπτυξη ενός δημιουργικού περιβάλλοντος έρευνας και ελεύθερης επιστημονικής έκφρασης για όλο το προσωπικό και τα μέλη της ακαδημαϊκής του κοινότητας.
Το Τμήμα αναγνωρίζει την Ποιότητα ως κύριο μέσο για την επίτευξη υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και ερευνητικής δραστηριότητας. Η ανάπτυξη της κουλτούρας της Διασφάλισης Ποιότητας σε όλα τα μέλη του Τμήματος είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την επίτευξη αυτού του στόχου.
Το Τμήμα δεσμεύεται:
Το Τμήμα δεσμεύεται για την εφαρμογή της εν λόγω πολιτικής ποιότητας, υλοποιώντας τις προβλεπόμενες από το ΕΣΔΠ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διαδικασίες ποιότητας, με τελικό σκοπό τη διαρκή βελτίωσή τους μέσω διαδικασιών αξιολόγησης και επανασχεδιασμού Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών.
Για το Π.Μ.Σ. «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιόλαδου» το Τμήμα έχει διαμορφώσει και εφαρμόζει ολοκληρωμένη πολιτική ποιότητας η οποία υποστηρίζει την ακαδημαϊκή φυσιογνωμία και τον προσανατολισμό του Π.Μ.Σ. προωθεί τον σκοπό και το αντικείμενό του, παρακολουθεί τους στόχους ποιότητας και εφαρμόζει εσωτερικές και εξωτερικές διαδικασίες αξιολόγησης της ποιότητας με σκοπό τη διαρκή βελτίωση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου.
Ειδικότερα μέσα από την πολιτική ποιότητας του Τμήματος για το Π.Μ.Σ. προωθεί:
Για την διασφάλιση της Ποιότητας το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων εφαρμόζει Στοχοθεσία Ποιότητας για το Π.Μ.Σ. με σκοπό τη βελτίωση και την ανάπτυξη του Π.Μ.Σ. Η Στοχοθεσία Ποιότητας του Π.Μ.Σ. υπόκειται σε ετήσια αξιολόγηση, αναθεώρηση και έγκριση από την ΟΜΕΑ του Τμήματος σε συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή του Π.Μ.Σ., τη ΜΟΔΙΠ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και την Συνέλευση του Τμήματος.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙA ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Το Π.Μ.Σ. δημοσιοποιεί την Πολιτική Ποιότητάς του με:
Επικοινωνία
Δημητροπούλου Γεωργία
27210-45268
tqo-secr@go.uop.gr
Ώρες Γραμματείας
Καθημερινά 9:00-15:00
Διεύθυνση
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Π.Μ.Σ. “Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιόλαδου”
Αντικάλαμος
Νέο Κτήριο, 1ος όροφος
T.K.: 24100 Καλαμάτα