Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο, «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιόλαδου»/«Master of Science (M.Sc.) in Technology and Quality of Table Olives and Olive Oil» σας προσκαλεί στην υποστήριξη της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας της κ. Ζυγουράκη Ελένης με θέμα: ΠΟΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΕΛΙΑ) –ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΙΣΗ.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί:
Ημερομηνία: 12/01/2022
Ώρα: 12:30
( μέσω της πλατφόρμας ZOOM) https://meetingsemea16.webex.com/meet/d.petro
Τριμελής Επιτροπή
- Πετρόπουλος Δημήτριος, Αναπληρωτής Καθηγητής
- Ζακυνθινός Γεώργιος, Καθηγητής
- Ρεκούμη Κωνσταντίνα, Λέκτορας