Ανακοινώσεις

Πρόσκληση δημόσιας υποστήριξης ΜΔΕ – Ζυγουράκη Ελένη5 Ιανουαρίου, 2022

Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο, «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιόλαδου»/«Master of Science (M.Sc.) in Technology and Quality of Table Olives and Olive Oil» σας προσκαλεί στην υποστήριξη της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας της κ. Ζυγουράκη Ελένης με θέμα: ΠΟΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΕΛΙΑ) –ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΙΣΗ.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί:

Ημερομηνία: 12/01/2022

Ώρα: 12:30

( μέσω της πλατφόρμας ZOOM) https://meetingsemea16.webex.com/meet/d.petro

 

Τριμελής Επιτροπή

  1. Πετρόπουλος Δημήτριος, Αναπληρωτής Καθηγητής
  2. Ζακυνθινός Γεώργιος, Καθηγητής
  3. Ρεκούμη Κωνσταντίνα, Λέκτορας