Ακαδημαϊκό Προσωπικό

Μέλη ΔΕΠ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Θεόδωρος Βαρζάκας

Καθηγητής

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • BSC Μικροβιολογία

  • PH.D. Βιοτεχνολογία Τροφίμων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

2721045279 | t.varzakas [at] uop.gr

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Τετάρτη – Πέμπτη 12:00-14:00

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

  • Τεχνολογία Τροφίμων

  • Ασφάλεια και Ποιότητα Τροφίμων

Ιωάννης Καπόλος

Καθηγητής

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Πτυχίο Χημικού από το Τμήμα Χημείας Παν/μίου Πατρών (Ιούλιος 1986).

  • Δίπλωμα εξειδίκευσης Α΄ κατηγορίας στην Οινολογία από το Υπουργείο Γεωργίας (Ιούλιος 1989).

  • Διδακτορικό Δίπλωμα από το Τμήμα Χημείας Παν/μίου Πατρών (Ιούνιος 1993)

  • Δίπλωμα Χημικού Μηχανικού από το Τμήμα Χημικών Μηχανικών Πολυτεχνική Σχολή Παν/μίου Πατρών (Ιούλιος 1994).

  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην κατεύθυνση ΄΄Διδακτική των Θετικών Επιστημών: Εκπαιδευτικά Προγράμματα Αξιολόγηση και Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στην Εκπαίδευση΄΄ από το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία Παν/μίου Πατρών (Σεπτέμβριος 2008).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

2721045302 (γραφείο) & 2721045237 (εργαστήριο) | i.kapolos [at] uop.gr

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Τρίτη – Πέμπτη 10:00-14:00

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

  • Μελέτη διφασικών ιδιοτήτων με εφαρμογή σε θέματα που σχετίζονται με τα τρόφιμα, το περιβάλλον και τα υλικά.

  • Ανάπτυξη νέων χρωματογραφικών τεχνικών για τον χαρακτηρισμό κολλοειδών και μακρομορίων.

  • Χρήση βιοκαταλυτών και γενετική τροποποίηση ζυμών για παραγωγή αλκοόλης και κινητική μελέτη της αλκοολικής ζύμωσης με χρωματογραφικές τεχνικές.

  • Φυσικοχημεία Βιολογικών Συστημάτων

Γεώργιος Σταθάς

Καθηγητής

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Απόφοιτος Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών (Ιανουάριος 1986).

  • Διδακτορικό στην Γεωργική Εντομολογία, από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ιούλιος 1996).

  • Μεταδιδακτορική Υποτροφία του Ι.Κ.Υ. σε θέμα Γεωργικής Εντομολογίας (2001-2002).

  • Πτυχίο Παιδαγωγικής Τεχνικής Σχολής (ΠΑ.ΤΕ.Σ.) της Σχολής Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής και Τεχνικής Εκπαιδεύσεως (ΣΕ.Λ.Ε.Τ.Ε.) ( διάρκεια σπουδών: 2.9.97 έως 11.2.1998).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

27210-45215 | g.stathas [at] uop.gr

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Tρίτη – Πέμπτη 10:00-14:00

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

  • Μορφολογία, Βιολογία,

  • Οικολογία Ημιπτέρων και αφιδοφάγων και κοκκοειδοφάγων αρπακτικών εντόμων.

  • Εφαρμογές μεθόδων Βιολογικής Καταπολέμησης

Μαρίνα Παπαδέλλη

Καθηγήτρια

ΣΠΟΥΔΕΣ:

  • Πτυχίο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων.

  • Ph.D.: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Τμήμα Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας (Διδάκτορας Γεωπονικών Επιστημών).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: +30-27210-45164 | m.papadelli [at] uop.gr

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: Τρίτη 10:00 – 11:00 και Τετάρτη 13:00 – 14:00 (αίθουσα 63)

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ:

  • Μοριακή μικροβιολογία ζυμούμενων τροφίμων φυτικής και ζωικής προέλευσης,

  • εναρκτήριες μικροβιακές καλλιέργειες.

Ιωακείμ Σπηλιόπουλος

Καθηγητής - Διευθυντής ΠΜΣ

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Πτυχίο: Τμήμα Χημείας Πανεπιστημίου Πάτρας

  • Διδακτορικό Δίπλωμα: Τμήμα Χημεία Πανεπιστημιού Πάτρας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

2721045181 | i.spiliopoulos [at] go.uop.gr

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

  • Σύνθεση οργανικών ενώσεων κα μακρομορίων

  • Προσδιορισμός χημικής σύστασης τροφίμων

Λάμπρος Φαρμάκης

Επίκουρος Καθηγητής

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Πτυχίο: Τμήμα Χημείας Πανεπιστημίου Πάτρας

  • Διδακτορικό Δίπλωμα: Τμήμα Χημεία Πανεπιστημίου Πάτρας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

2721045132 | l.farmakis [at] uop.gr

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Τετάρτη και Πέμπτη 14:00 με 17:00

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

  • Χαρακτηρισμός κολλοειδών τροφίμων

  • Αρωματικά συστατικά τροφίμων

  • Ασφάλεια τροφίμων

  • Γαλακτώματα

  • Ζυμώσεις

Βασίλειος Δημόπουλος

Αναπληρωτής Καθηγητής

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • 1987. Διπλωματούχος Γεωπονίας της Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών (Α.Γ.Σ.Α.), με βαθμό “Λίαν Καλώς” 8,24

  • 1992. Διδάκτωρ Γεωπονικών Επιστημών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Γ.Π.Α.) με βαθμό “Άριστα”

    Τίτλος διδακτορικής διατριβής: “Διερεύνηση της ανθεκτικότητας στα τριαζολικά μυκητοκτόνα”

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

2721045140, 2721045304, 6936972257 | v.dimopoulos [at] go.uop.gr

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Εργάσιμες ημέρες 09:00 – 16:00

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

  • Γευσιγνωσία ελαιολάδου

  • Μυκητολογικές προσβολές ελαιόκαρπου

  • Γεωργικά φάρμακα και ολοκληρωμένη φυτοπροστασία

Δημήτριος Πετρόπουλος

Καθηγητής

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Διδακτορικό δίπλωμα, (1992-1995) – Πανεπιστήμιο Εθνικής & Διεθνούς Οικονομίας – Σοφία
    Διατριβή: «Διαρθρωτική Αγροτική Πολιτική της Ελλάδας και η Επίδραση της από την Μεταρρύθμιση Της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) και την Αναθεώρηση της GATT».
  • Πτυχίο, (1987-1991) – Ανώτατο Ινστιτούτο Οικονομικών – Σόφια
    Ειδικότητα: ‘’Oικονομία και Διοίκηση της Αγροτικής Παραγωγής’’

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

2721045106 | d.petropoulos [at] uop.gr

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Εργάσιμες ημέρες 12:00 – 16:00

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

  • Ανάλυση διαρθρωτικών χαρακτηριστικών του αγροτικού τομέα

  • Τεχνικο-Οικονομική ανάλυση γεωργικών εκμεταλλεύσεων

  • Εκτίμηση των εφαρμοζόμενων πολιτικών για την ενίσχυση του αγροτικού τομέα

  • Οι επιπτώσεις της διεύρυνσης της Ε.Ε. στον αγροτικό τομέα

  • Εκτίμηση της κινητικότητας των γεωργικών εκτάσεων και των παραγόντων που τη δημιουργούν

  • Αξιολόγηση των παραγωγικών σχέσεων στον αγροτικό τομέα

  • Αγροτική πολιτική, επιπτώσεις στη διάρθρωση και οικονομία των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, στη χρήση των φυσικών πόρων και στην ποιότητα του περιβάλλοντος

Συνεργαζόμενο Διδακτικό Προσωπικό

Εξωτερικοί Συνεργάτες ΠΜΣ

Γεώργιος Ζακυνθινός

Καθηγητής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Πτυχιούχος Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

  • Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων

  • Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση Davis UNIVERSITY USA, INRA Γαλλίας, IRTA Ισπανίας, CIHEAM Σαραγόσας, ΙΝΙΑ Πορτογαλίας) ως υπότροφος με αντικείμενα την Γεωργία και την Αγροτική Ανάπτυξη, τις Γεωργικές Εφαρμογές , την Βιοτεχνολογία, τις Μοριακές Τεχνικές στην Γενετική Βελτίωση και στην Βιολογία και Τεχνολογία Οπωροκηπευτικών

  • Διδάκτωρ Γεωπονικών Επιστημών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Γ.Π.Α.) με βαθμό “Άριστα”

  • Μεταδιδακτορικό (2001-2010) στο Εργαστήριο Φυσιολογίας και Μορφολογίας Φυτών του Τμήματος Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Εργαστήριο Βελτίωσης Φυτών του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του ίδιου Πανεπιστημίου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

2132010301 | gzakyn [at] yahoo.gr

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Τρίτη -Τετάρτη 11:00-14:00

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

  • ανάπτυξη τροφοφαρμάκων με βάση τα φυσικά προϊόντα και τα τρόφιμα
  • τα φυτοχημικά των οπωροκηπευτικών ως συμπληρώματα διατροφής
  • τα συμπληρώματα διατροφής
  • ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων τροφίμων
  • ποιότητα και τεχνολογία των οπωροκηπευτικών της ελιάς και της αμπέλου

Kατέχει δε τρεις πατέντες τροφοφαρμάκων.

Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου

Επίκουρος Καθηγητής- Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • 2002 – 2006 Διδακτορικό Δίπλωμα (Ph.D.)
    Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Τίτλος διατριβής: «Η φυσιολογία του Streptococcus macedonicus σε συνθήκες στρες» (Άριστα)

  • 1998 – 1999 Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (M.Sc.) στη Βιοχημεία
    University of SUSSEX (Μεγάλη Βρετανία)
    (Γενετικός Χειρισμός και Μοριακή Βιολογία)
    Βαθμός 62.5/100

  • 1998 Άδεια άσκησης του επαγγέλματος Οινολόγου
    Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

  • 1991 – 1998 Πτυχίο Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών*
    Βαθμός Πτυχίου 7.77
    (Λίαν Καλώς, 2ος στη βαθμολογική κατάταξη)

*Σημείωση: Το πτυχίο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών θεωρείται ισοδύναμο των αγγλοσαξονικών Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης (MSc) στη Γεωπονική Μηχανική και στη Γεωπονική Επιστήμη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

kostas.papadimitriou [at] gmail.com

Ευστάθιος Ζ. Πανάγου

Καθηγητής – Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • 1983-1988 Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών (Πτυχίο Γεωπόνου)

  • 1990-1991 Cranfield University (M.Sc. in Postharvest Technology)

  • 1997-1998 ΠΑ.ΤΕ.Σ. – Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε (Πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών)

  • 1998-2002 Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Διδάκτορας του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ. 210 5294693, E-mail: stathispanagou [at] aua.gr

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

  • Μεταποίηση, συντήρηση και μικροβιακή οικολογία της επιτραπέζιας ελιάς

  • Περιγραφή της συμπεριφοράς των μικροοργανισμών σε διαφορετικά οικοσυστήματα τροφίμων μέσω της ανάπτυξης μαθηματικών μοντέλων (ποσοτική μικροβιολογία)

  • Εφαρμογή ταχέων αναλυτικών τεχνικών (FTIR, πολυφασματική απεικόνιση, NIR) στην εκτίμηση της μικροβιολογικής ποιότητας των τροφίμων

Χριστάκης Παρασκευά

Καθηγητής - Πανεπιστήμιο Πατρών

ΣΠΟΥΔΕΣ:

  • 1992: PhD in Chemical Engineering, Univ. of Patras, Greece

  • 1986: Diploma in Chemical Engineering, Univ. of Patras, Greece

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+30-2610-997 252 | takisp [at] chemeng.upatras.gr

Τριαντάφυλλος Τατούλης

Μεταδιδακτορικός Ερευνητής - Πανεπιστήμιο Πατρών

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Δίπλωμα Γεωπονικής,(2002) Τμήμα Αγρονομίας, Δασοτεχνικό Πανεπιστήμιο Σόφιας.

  • MSc Φυτοπροστασίας(2004), Τμήμα Αγρονομίας, Δασοτεχνικό Πανεπιστήμιο Σόφιας

  • MSc Αειφορική Διαχείριση Προστατευόμενων Περιοχών», στην κατεύθυνση Τεχνολογίες και Επιστήμες Περιβάλλοντος(2012), Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας.

  • Διδακτορικό δίπλωμα(2016) στη διαχείριση αγροτοβιομηχανικών αποβλήτων, Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, Πανεπιστήμιο Πατρών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6936247556 | ttatoulis [at] upatras.gr

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

καθημερινά 09:00 με 13:00

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

  • Αερόβια βιολογική επεξεργασία αγροβιομηχανικών αποβλήτων

  • Xρήση υβριδικών μεθόδων επεξεργασίας υγρών αποβλήτων

  • Eπεξεργασία νερού

Ζαχαρίας Φροντιστής

Αναπληρωτής Καθηγητής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Δίπλωμα Μηχανικού Περιβάλλοντος (M.Εng.) Πολυτεχνείο Κρήτης (2005)

  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (M.Sc.) στον «Έλεγχο Ποιότητας και Διαχείριση Περιβάλλοντος», Πολυτεχνείο Κρήτης (2007)

  • Διδακτορικό Δίπλωμα (Ph.D.) στην Περιβαλλοντική Μηχανική, Πολυτεχνείο Κρήτης (2011)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

2461056659 | zfrontistis [at] uowm.gr

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Τετάρτη 11-13:00. Οποιαδήποτε ώρα μέσω ηλ. ταχυδρομείου

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

  • Περιβαλλοντική κατάλυση

  • Χρήση και ανάπτυξη νέων φυσικο – χημικών διεργασιών για την επεξεργασία νερού και αποβλήτων

  • Συνδυασμός φυσικοχημικών και βιολογικών μεθόδων για την επεξεργασία αγροτοβιομηχανικών αποβλήτων

  • Προσομοίωση διεργασιών

Πωλίνα Τσαλγατίδου

Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια- Εντεταλμένη Διδάσκουσα Παν. Πελοποννήσου

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Πτυχίο: Τμήμα Βιοτεχνολογίας, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα: Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Διδακτορικό Δίπλωμα: Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνο: 27210-45182

email: polina.tsalgatidou@go.uop.gr

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΣΗ: 11:00-16:00

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ:

  • Μελέτη ωφέλιμων ενδοφυτικών και ριζοσφαιρικών μικροοργανισμών
  • Αλληλεπιδράσεις φυτών-μικροοργανισμών
  • Βιολογική προστασία
  • Εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων της μοριακής βιολογίας και βιοτεχνολογίας στη γεωργική παραγωγή
  • Γονιδιωματική και μεταγραφομική ανάλυση φυτών και μικροοργανισμών

Πέτρος Ρούσσος

Καθηγητής Δενδροκομίας-Ελαιοκομίας Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (BSC, MSc, PhD)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνο: 210-5294596

email: roussosp@aua.gr

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Καθημερινά από 10.00-18.00

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ:

  • Παράγοντες που επηρεάζουν την καλλιέργεια της ελιάς και την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος (ελαιόκαρπος, ελαιόλαδο)
  • Επίδραση διαφόρων αβιοτικών καταπονήσεων στη φυσιολογία, τη βιοχημεία και τη μορφολογία-ανατομία των καρποφόρων δέντρων και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της παραγωγής.
  • Εφαρμογή καλλιεργητικών τεχνικών για άμβλυνση επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.
  • Πολλαπλασιασμός καρποφόρων δέντρων.
  • Αξιολόγηση ποικιλιών και υποκειμένων των καρποφόρων δέντρων.
  • Μελέτη της επίδρασης διαφόρων καλλιεργητικών τεχνικών στην αύξηση, την ανάπτυξη και την παραγωγικότητα των καρποφόρων δέντρων καθώς και στην ποιότητα της παραγωγής.

Δημήτριος Παυλίδης

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΑΠΕΛ

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • BSc Επιστήμη Και Τεχνολογία Τροφίμων, Γεωπονική Σχολή, ΑΠΘ
  • MSc ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Διαχείρισης Ποιότητας και Διασφάλισης Υγιεινής Τροφίμων, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Ph.D. Μικροβιολογία Τροφίμων, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

email: d.pavlidis@go.uop.gr

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Καθημερινά 13.00-14.00, Αίθουσα 66Γ

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ:

  • μικροβιολογία τροφίμων, ασφάλεια τροφίμων, αυθεντικότητα τροφίμων, ζυμούμενα τρόφιμα, αλλοίωση, μεταβολομική

Γραμματεία ΠΜΣ

Γραμματειακή Υποστήριξη

Γεωργία Δημητροπούλου

Γραμματειακή υποστήριξη του ΠΜΣ του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Πτυχίο Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Msc) στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική για Στελέχη, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

tqo-secr@go.uop.gr