Απαλλαγή Καταβολής Διδάκτρων
Εδώ θα βρείτε όλα τα έγγραφα που θα χρειαστείτε για την επικοινωνία με τη γραμματεία του ΠΜΣ
Σπηλιόπουλος Ι.
Το μάθημα αποσκοπεί στην εμβάθυνση στη χημική σύσταση του ελαιόλαδου και των χημικών/βιοχημικών μεταβολών που συμβαίνουν κατά την παραγωγή και διατήρηση του ελαιόλαδου.
Οι στόχοι του μαθήματος είναι η κατανόηση της σύστασης του ελαιόλαδου και των παραγόντων που επηρεάζουν τη σύσταση αυτού, η διάκριση των κύριων συστατικών του, όπως λιπαρά οξέα, στερόλες, φαινόλες, χρωστικές, αρωματικά συστατικά, η κατανόηση των κριτηρίων ποιότητας του ελαιόλαδου και η διάκριση των κατηγοριών ελαιόλαδου.
Οι επιμέρους ενότητες του μαθήματος είναι:
Επικοινωνία
Δημητροπούλου Γεωργία
27210-45268
tqo-secr@go.uop.gr
Ώρες Γραμματείας
Καθημερινά 9:00-15:00
Διεύθυνση
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Π.Μ.Σ. “Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιόλαδου”
Αντικάλαμος
Νέο Κτήριο, 1ος όροφος
T.K.: 24100 Καλαμάτα